TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Voimassa 16.10.2021 alkaen


Yleistä verkkokaupasta
44 tattoo & gallery (2042289-2, Yliopistonkatu 44, 40100 Jyväskylä) verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupastamme.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta 44tattoo.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden loppusumma. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse. Tilausvahvistuksessa näkyy tilauksen hinnat, toimituskulut ja verot.

Maksutavat
Tilaukset maksetaan tilisiirtona, maksutiedot saat sähköpostiin tilauksen tehtyäsi. Tai Paypalin maksupalvelun kautta. Tilaus postitetaan kun maksusuoritus on tullut tilille.  Valitessasi tuotteelle toimitustavaksi noudon 44 tattoosta Yliopistonkatu 44, 40100 Jyväskylä, toimituskuluja ei veloiteta. Sovi noudosta erikseen sähköpostilla: 44tattooshop@gmail.com

Toimitusaika
Tuotteet postitetaan tilauksesta 1-3 päivän sisään maksusuorituksen varmistuttua. Tuotteet postitetaan kirjeinä tai postipakettina, jotka kulkevat pääsääntöisesti kahdessa vuorokaudessa. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan 44tattoo.fi sivustolla.

Toimitustapa, toimituskulut ja ALV
Kaikkien tuottetteiden hinta sisältää arvonlisäveroa 24 %. Hintoihin lisätään postitus- ja käsittelykulut, joiden summa riippuu tuotteiden koosta ja määrästä. Tilaukset toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen kirjeenä tai postipakettina.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ota yhteyttä palautusasioissa 44tattoo.fi kaupan sähköpostiin 44tattooshop@gmail.com niin saat lisätietoa jatkotoimenpiteistä. Palautuksia ei vastaanoteta yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.